top of page

Naast vastgoed zijn we bij Steengoed ook gespecialiseerd in online marketing. Dit varieert van het maken van websites, tot het beheren en verbeteren van uw social media accounts. Hiernaast gaan we aan de slag met Meta & Google Advertising om op deze manier het optimale uit uw onderneming te halen.

webdesign

Web presence & design

Aan de hand van uw persoonlijke inbreng maken wij een site op maat die aantrekkelijk is naar de buitenwereld toe en resultaten oplevert. Aangezien er momenteel miljoenen websites actief zijn is het belangrijk dat uw site opvalt en gebruiksvriendelijk is. Het is dan ook de virtuele ontmoetingsplaats voor uw (potentiële) klanten. 

Social media

Tegenwoordig is social media hét uithangbord van uw onderneming. Het is dan ook belangrijk dat uw accounts aantrekkelijk zijn en mensen er met plezier en interesse naar kijken. Daarom creëren we posts, story's en een lay-out die passend zijn bij uw bedrijf en waar bezoekers maar geen genoeg van krijgen.

Reis-apps
Image by Headway

Digital advertising

Aan de hand van SEO en SEA promoten we uw website, online shop of product met als doelstelling meer bezoekers naar uw website te leiden en op deze manier uw omzet te verhogen.

bottom of page